Στή συνέχεια....
Η Γιώτα Χαντζή  μέλος ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. απονέμει στην Ελένη Τακουριδου  τον  έπαινο -ιστορική αναδρομή
Ο Δημήτρης Λιωσάτος απο το CINE-Όνειρο το χώρο που φιλοξένησε την έκθεσή μας, απονέμει στόν Δημήτρη      Κλουκελλη-Κλωκα τον έπαινο concept
Ο Τάκης Τζίμας εκ μέρους του περιοδικού  Φωτογράφος   απονέμει στην Μαρια-Αννα  Χασκη και στον Χρήστο Νικολόπουλο τα Ειδικά βραβεία.
Ο Γιάννης Μπεχράκης, φωτογράφος, μέλος της κριτικής επιτροπής απονέμει στόν Μιχάλη Κωνσταντινίδη το 1ο βραβείο ψηφιακής παρέμβασης
Ο Γιώργος Φιωτάκης εκ μέρους του       www.fotoartmagazine απονέμει στον Γιώργο  Ζάμπο το 2ο βραβείο ψηφιακής παρέμβασης
Ο Βαγγέλης Ντούρος,  φωτογράφος, μέλος της κριτικής επιτροπής,  απονέμει στον Βασίλη Παισιος 3ο βραβείο ψηφιακής παρέμβασης
Ο Μιχάλης Κουρασάνης, Πρόεδρος του ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. απονέμει στόν Αγγελο Γιωτοπουλο το 2ο βραβείο ΑΜ φωτογραφίας
Ο Δημήτρης Φάλιας εκ μέρους του Photomarket    απονέμει στον Γιώργο Λεμομ Βελετας το 1ο βραβείο έγχρωμης φωτογραφίας.
Ο κ. Ιωακειμίδης ,Δήμαρχος Ρέντη, απονέμει στόν       Γιώργο Καραχάλιο  το 2ο βραβείο έγχρωμης φωτογραφίας.
O Σπύρος Μάρκου απο το περιοδικό 0-300 απονέμει στόν Μπαξα      Γιώργο το 3ο βραβείο έγχρωμης φωτογραφίας
Και τά πρώτα ζευγάρια εμφανίζονται στην πίστα!!!
Τα γελάκια και το κέφι αρχίζουν να επικρατούν
Ο Βαγγέλης Ντούρος, μέλος της κριτικής επιτροπής, κουρδίζει τα όργανα χαϊδεύοντας την πλούσια χαίτη ενός εκ των DJ!!!!!!
Τιιιι?? τελειώσαμε????
Ας αρχίσει το πάρτυ!!
Η επιτροπή ανακοινώνει το βραβείο αλλά ο φωτογράφος δέν ήταν παρών για την παραλαβή!!!!
Οι φωτογράφοι μας, στο αναγκαστικό διάλλειμα, μέχρι την αναγγελία του βραβείου κοινού, βρίσκουν πρόθυμα μοντέλα για δροσερά πορτραίτα και  κοσμικές φωτογραφίσεις.
Οι οποίοι έχουν να κάνουν την καταμέτρηση των ψήφων του κοινού για την ανάδειξη του νικητή.
Η κάλπη κλείνει και απάγεται πανηγυρικά από τα μέλη της επιτροπής
Βιαστικά ψηφίζουν και οι τελευταίοι...ψηφοφόροι.
Οι ...άρχοντες του αγώνα (ούπς πάλι με το ποδόσφαιρο τάμπλεξα) Δήμαρχος, μέλη της κριτικής επιτροπής και μέλη της οργάνωσης έχουν τις δικές του ανταλλάγές απόψεων και φιλοφρονήσεων..
Καί άλλοι μεταφέροιν το μπάρ μέσα στην αίθουσα, στα πηγαδάκια.
Η ώρα της αναγγελίας τών βραβείων πλησιάζει και τότε αντιλαμβανόμαστε άμεσα πόσος πολύς κόσμος μαζεύτηκε
Εδώ θέλω να σημειώσω κάτι που γιά μας είναι πολύ σημαντικό: Σε ένα  τέτοιο διαγωνισμό εχει πολύ ενδιαφέρον να εξετάσει κανείς άν η προτίμηση του κοινού συμπίπτει με την προτίμηση της κριτικής επιτροπής. Βέβαια τα κριτήρια με τα οποία κρίνει τις φωτογραφίες μια ομάδα αξιόλογων επαγγελματιών φωτογράφων, είναι πολύ πιό αυστηρά και τεχνικά βαθύτερα  από την ματιά του απλού θεατή που πιθανώς τό μόνο κριτήριό του είναι άν η δεδομένη φωτογραφία του του μιλάει και του προκαλεί τον θαυμασμό και την συγκίνησή του. Πρίν την αναγγελία των βραβείων δεν είχε γίνει γνωστό στόν κόσμο ποιές ήταν οι βραβευμένες και προσωπικά εγώ είχα αγωνία να δώ άν η γνώμη του κόσμου θα πλησίαζε τη γνώμη της κριτικής επιτροπής. Ετσι και έγινε. Αν και δεν ψηφίστηκε μία από τις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλε η επιτροπή, ψηφίστηκε η δεύτερη,πράγμα που σημαίνει οτι οι γνώμες ειδικών και μη παρουσίασαν μια σύγκλιση τέτοια που αποδεικνύει ότι η φωτογραφική τέχνη έχει την δύναμη να μιλά από μόνη της σε ολους γιατί μιλά στό συναίσθημα κυρίως. Σημαίνει επίσης ότι κάναμε καλή δουλειά σαν οργάνωση και ότι το υλικό που συγκεντρώθηκε και παρουσιάστηκε είχε ξεκάθαρο θέμα, ομοιογένεια και αξία τέτοια που να είναι φανερή και στόν ειδικό αλλά και στόν απλό θεατή. 
Η κάλπη έχει στηθεί σε επίκαιρο μέρος και ο κόσμος ενημερώθηκε αναλυτικά στην είσοδο για τον τρόπο που θα πρέπει να σημειώσει την προτίμησή του πάνω στην μπροσούρα-ψηφοδέλτιο που του δώσαμε στην είσοδο.
Αλλά και οι μεγάλοι
Ψηφίζουν μέ πάθος και πολύ σοβαρότητα οι μικροί....
Αλλοι επιχειρηματολογούν στον χώρο του μπάρ.
Αλλοι κάνουν φωτορεπορτάζ
Αλλοι φωτογραφίζουν τις φωτό που τους εντυπωσιάζουν-και ήταν αρκετές οι αξιόλογες εδώ που τα λέμε.
Ο κόσμος περιδιαβάινει και κριτικάρει τις φωτό. Σχηματίζονται φιλικά πηγαδάκια και όλοι φαίνονται τα το ευχαριστιούνται.
Μας άρεσε που μαζεύτηκε  κόσμος που έχει εκτίμιση και  χόμπυ τήν φωτογραφία αλλά και κόσμος και φίλοι μας απο τον χώρο της μοτοσυκλέτας, αγωνιζόμενοι και ερασιτέχνες. μιά και τό θέμα ήταν σχετικό
Δίπλα στήν είσοδο της γκαλερί στήσαμε ένα πρόχειρο αλλά εξοπλισμένο μπαράκι που ο κόσμος τίμησε δεόντως. Σε κάθε ένα δίναμε, κατα την είσοδο του, ένα ψηφοδέλτιο για να ψηφίσει για το βραβείο κοινού και ένα κουπονάκι για ποτό κέρασμα από μας.
Ο χώρος τής γκαλερί είναι πολύ προσεγμένος και ιδανικός για τέτοιες εκδηλώσεις.
Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από νωρίς
Το Σάββατο10 Φεβρουαρίου 2007 στην αίθουσα Γκαλερί "Όνειρο",  στο κτίριο του  Cine "Όνειρο" του Δήμου Αγίου Ιωάννη Ρέντη είχαμε τα εγκαίνια της έκθεσης του 13ου Διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού. Το άνοιγμα της έκθεσης συνδυάστηκε με την απονομή των βραβείων και ακολούθησε πάρτυ με αρκετό κόσμο και κέφι.
Ο χώρος βρίσκεται στόν πρώτο όροφο ενός ανακαινισμένου βυρσοδεψείου του οποίου τα παλιά μηχανήματα,σαν έκθεση διακοσμούν τον κήπο του κτηρίου. Δίνουμε τα συγχαρητήριά μας  και εκφράζουμε τον  θαυμασμό μας για τον όμορφο πολυχώρο που έχει δημιουργήσει ο Δήμος