Άντε, με το καλό στην επόμενη εκδρομή που είναι το beach party… Ενημερωθείτε…
Φωτό Ειρήνη Φοσγκεράου
ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
Ειρήνη
ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΡΟΣ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. Το γεφύρι του Δημοσάρη στον Καλλιανό.
 Παλαιοί συνταξιδιώτες μας
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟ ΝΤ'ΟΡΟ
arrribbbbaaaaa!!!!!
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟ ΝΤ'ΟΡΟ
ο φωτογράφος και αρθρογράφος του ρεπορταζ φωτογραφίζεται στο υπνωτήριο!!!
ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ
άλλο ένα χωμάτινο κορίτσι!!
Δεν κάνουμε και ένα πάρτυ εδώ….να'χουμε να παίζουμε όλη μέρα , και μετά μουσική και καμία ΜΠΥΡΑΑΑΑ…
Χύμα πρώτη
ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ
τεχνίτης…μα δεν κάνει να το κολλήσεις!? (αφού βγάλανε την ηλεκτρονική, βέβαια, είναι μια λύση να συνεχίσεις το δρόμο)
όσο μαστορεύουν οι μαστόροι, άλλοι ενημερώνονται για το δρόμο…
Το επόμενο πρωί οι περισσότεροι βούτηξαν στην υπέροχη θάλασσα. Άλλοι έπαιζαν στην άμμο, απολάμβαναν τον καφέ τους κάτω από τον ήλιο ή την σκιά.
Η συνέχεια γνωστή… Φάγαμε στο χωριό και μετά πήραμε το πλοίο της επιστροφής.
 
Το βράδυ ανάψαμε την καθιερωμένη φωτιά στην παραλία και ο πρόεδρος είπε το ανέκδοτο με τις ψείρες… Χαρά για αυτούς που δεν το είχαν ξανακούσει, πίκρα για τους υπόλοιπους που το ακούν σε κάθε εκδρομή….
Και για του λόγου το αληθές…(όχι ότι υπήρχε αμφιβολία). Η ταβέρνα του Βαγγέλη στον Αγ. Δημήτριο μας εξυπηρέτησε πολύ καλά.
Μόλις φτάσαμε στην παραλία του Αγίου Δημητρίου, στήσαμε και χαλαρώσαμε γιατί μας περίμενε μεγάλο βράδυ. Έπρεπε να παλέψουμε στην ταβέρνα με τα παϊδάκια!
Οι νέοι μας φίλοι που προαναφέραμε, μπήκαν αμέσως στο πνεύμα της παρέας.
Επόμενη στάση για καφέ λίγο πριν φτάσουμε για να ξυπνήσουμε λιγάκι.
Ο πρόεδρος αναρωτιέται : "Θα καταφέρω να πω το ανέκδοτο με τις ψείρες??".
Η θέα υπέροχη!!!
Συμπαθές τετράποδο με τεράστια υπομονή που συναντήσαμε στον δρόμο. Η ζέστη ήταν αρκετή και το περιτριγύριζαν και μύγες..Εμείς ως ζωόφιλοι, το ταΐσαμε μια μπανάνα..Φάνηκε να του άρεσε…
Μετά το φαί βαρύναμε. Μερικοί κοιμόντουσαν με κάθε ευκαιρία, όπου μπορούσαν.
Πρώτη στάση Ποτάμι. Η γνωστή παραλία με την ταβερνούλα που μας έχει φιλοξενήσει αμέτρητες φορές για τσίπουρα και μεζέδες.
Στο φαγητό μας συνόδευαν χαριτωμένα πλάσματα που έκαναν γλύκες..
Η διαδρομή ήταν τόσο δύσκολη, που ακόμα και έμπειροι οδηγοί κόλλησαν (πλάκα κάνω!!!). Η αλήθεια ήταν ότι όποιος δεν ακολουθεί την πεπατημένη, μπορεί να την πατήσει. Αλλά το πνεύμα της περιπέτειας είναι υπεράνω όλων!!! Και ευτυχώς στον ΣΥΜΟΦΕ υπάρχει άφθονο.
Με το που φτάσαμε, μας περίμενε η πρώτη έκπληξη…Πρόβλημα σε ένα μηχανάκι. Ο λεβιές ταχυτήτων έκανε ό,τι ήθελε. Μπορούσε βέβαια να πηγαίνει συνέχεια με πρώτη, αλλά ο οδηγός του ήταν παράξενος και ήθελε να βάζει και άλλες σχέσεις. Παραξενιές είναι αυτές, οπότε κάτσαμε να το φτιάξουμε. Ο πρόεδρος επιστράτευσε την τεχνική του και τις ιδιότητες της Ελληνικής πατέντας και προσπάθησε να το φτιάξει… Αλλά αποτυχία. Τελικά με την βοήθεια ενός τοπικού σιδερά φτιάξαμε το μηχανάκι και ξεκίνησε η βόλτα.
Ευτυχώς δεν υπήρξε άλλο απρόοπτο σε ολόκληρη την εκδρομή. Εκτός από το ότι ο ίδιος οδηγός δεν έδεσε καλά τα εργαλεία του και τα έχασε στον δρόμο. Αλλά αυτό δεν μας καθυστέρησε.
Ο καιρός ήταν υπέροχος!!! Στο πλοίο το κέφι ήταν άφθονο και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν.
Όλοι περιμέναμε την ώρα που θα φτάναμε και θα πηγαίναμε την βόλτα μας. Στην παρέα εκτός από τους γνωστούς, είχαν έρθει και δύο νέα παιδιά, ο Μιχάλης και η Ειρήνη.
Το προγραμματισμένο ραντεβού τηρήθηκε από όλους…Αν μπορούσαν ας έκαναν και αλλιώς…Το πλοίο έφευγε 8.15 από Ραφήνα για Μαρμάρι…Έτσι ξεκινήσαμε όλοι μαζί το Σάββατο μετά από ένα γρήγορο καφεδάκι….
Η παρέα αποτελούνταν από 12 μηχανάκια και ένα τζιπάκι (υποστήριξη)….
 
Ανταπόκριση του Νίκου Ουλκέρογλου