Το βραβείο, τελείως συμβολικό, όπως καταλαβαίνετε πήγε στήν ομάδα Α που από εδώ και στο εξής αποτελεί μέχρι τον επόμενο αγώνα το επίσημο Ναυτικο Team του ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. Την βράβευση μπορείτε να δείτε στην σχετική σελίδα του Αντώνη Ατσάρου.
 
Το υπόλοιπο της εκδήλωσής μας εκτυλίχθηκε ευχάριστα μέχρι την αναχώρησή μας την άλλη μέρα. Ελπίζουμε και στις επόμενες εκδηλώσεις μας να περνάμε τόσο καλά με τέτοι κέφι.
Με περηφάνεια ποζάρουν δίπλα στο σκάφος αφου ολοκλήρωσαν την διαδρομή.
Η ομάδα Β που κατασκεύασε σκάφος τύπου σχεδίας διάλεξε πλήρωμα ...Βαρέως τύπου. Οπως βλέπετε δεν τους βγήκε και πολύ σε καλό. Μέσα σε ιαχές καλαμπούρια και πειράγματα από το συγκεντρωμένο πλήθος με πείσμα και κουράγιο ολοκληρώνουν την διαδρομη ...μισοβυθισμένοι. Σωστός Τιτανικός.
Ομάδα Β
Ομάδα Α
Το πλήρωμα της ομάδας Α ολοκληρώνει την διαδρομή μέσα σε συνθήματα ενθάρρυνσης, παλαμάκια, φωνές από το πλήθος που παρακολουθεί τον άθλο.
Το πλήρωμα της ομάδας Α διαλέχτηκε έξυπνα. Τέσσερις χαριτωμένες και κυρίως ελαφρές, κοπελλιές ξεκινούν την διαδρομή με ρακέτες για κουπιά και θάρρος θαλασσόλυκου.
Η σημαδούρα τοποθετείται από ατρόμητο κολυμβητή  και ολοι περιμένουν το σύνθημα για την εκκίνηση
Η κατασκευή της ομαδας Β είναι πιό απλή και μοιάζει περισσότερο με σχεδία. Τοποθετούνται τα διακοσμητικά στοιχεια. Το όνομα του σκάφους ειναι "Τιτανικός". Σημαδιακό.  Και τα δυό σκάφη περνάνε αναγκαστικά τεχνικό έλεγχο και βαθμολογούνται από την τεχνική επιτροπή για να δοθεί η άδεια απόπλου.
Η ομάδα Α (ας την πούμε έτσι)  τελειώνει το έργο της. Το κατασκεύασμα μοιάζει αρκετά με βαρκάκι. Καμαρώνουν ενθουσιασμένοι. Να δούμε άν τα καταφέρουν.
Η πιό μικρή μας γραφίστρια δεν ξέρει ακόμα γράμματα αλλά από grafiti σκίζει.
Σιγά σιγά τα σχέδια (ή οι εφιάλτες) παίρνουν σάρκα και οστά. Τα υλικά δένονται μεταξύ τους και ο κόσμος που παρακολουθεί, δικοί μας και ξένοι, διασκεδάζει με την ψηχή του από τα καμώματα των αυτοσχέδιων καραβομαραγκών.
Οι ομάδες χωρίστηκαν και η δουλειά ξεκινάει πυρετωδώς. Η φαντασία οργιαζει και οι καυγάδες για το τι και το πώς δινουν και πέρνουν. Οι γραφίστες και διακοσμητές ξεκινάνε και αυτοί το έργο της διακόσμησης
Τα υλικά είναι φελιζόλ, πλαστικές σωλήνες για τον σκελετό, ναυλον φύλο θερμοκηπίου, κολλητικές ταινίες και tireup για τις συνδέσεις και γραφική ύλη για την διακόσμηση. Η κατασκευή περιλαμβάνει εκτός των άλλων και καπέλλο για τον κυβερνήτη του σκάφους.
Αφού ο κόσμος μαζεύεται ο Πρόεδρος παρουσιάζει το παιχνίδι: Δύο ομάδες θα αναγωνιστούν να κατασκευάσουν σε ορισμένο χρόνο από μία βάρκα 3μέτρων μήκους Χ 1 μέτρο πλάτους, το πλήρωμα απο 4 άτομα θα κωπηλατήσει μέχρι μια σημαδούρα και θα επιστρέψει πίσω. Θα αξιολογηθούν η κατασκευή, η εμφάνιση της βάρκας, η πλευστότητα και ικανότητα του πληρώματος να φέρει σε πέρας το επικίνδυνο ταξίδι.
Ολοι όμως περίμεναν το κύριο event της εκδήλωσης που ο Πρόεδρος φύλαγε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Ραντεβου στην παραλία στίς 5.30' για να μας πεί.
Μου φάγανε τις πατατούλες μου!!!
Τα μπομπιρόνια μπήκαν στο κλίμα της παρέας και του καλοκαιριού. Τα παγωτά απλώθηκαν κυριολεκτικά παντου, ρούχα, μαλλιά, χειλάκια!!
Η ζωή στο κάμπιγκ κυλά ήρεμα με ξάπλες, παρέες κουβεντούλα, μπανάκι όπως άλλωστε συνηθίζεται σε τέτοιες οικογενειακές συναθροίσεις,
Ο λογαριασμός πιό μεγάλος κι από πάπυρο της Αλέξάνδρειας, χρειάστηκε λογιστή για να ερευνηθεί και να πληρωθεί. Η επιστήμων φοροτεχνικός Σοφη αναλαμβάνει καθήκοντα.
Ολοι οι άλλοι αντάμα κι ο Πρόεδρας μονάχος με τα γλυκά στην αγκαλιά! Δέ δίνω σε κανέναν ρε!!
Από την Παρασκευή η παρέα μαζευτηκε στο κάμπιγκ και το φαγοπότι άρχισε
Δούλευε ρε να φτειάξουμε την βάρκα μη σε σφάξω!!!