11-13/06/2022 ΠανΣΥΜΟΦΕ στην Ιτέα!

Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε την παραδοσιακή μας ΠανΣΥΜΟΦΕ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, γιορτάζοντας παράλληλα και τα 40 χρόνια ύπαρξης του συνδέσμου μας!
Διαλέξαμε ένα όμορφο ήσυχο camping στην Κίρρα Ιτέας που μας είχε φιλοξενήσει και παλαιότερα και ήταν ότι πρέπει για τη μάζωξη μας!
Η ΠανΣΥΜΟΦΕ κλασικά είναι η εκδρομή της χαλάρωσης, της ευκαιρίας να μαζευτούμε όλοι μαζί, να μοιραστούμε τα νέα μας και να κάνουμε τις βουτιές μας, με πρόγραμμα ελεύθερο, βάσει και των ημερών που έχει καθένας στη διάθεσή του.

Η προσέλευση ήταν ελεύθερη από Παρασκευή, αν και κάποιοι επιλέξαμε να πάμε παρέα το Σάββατο το πρωί! Μέχρι το μεσημέρι πάντως είχαμε μαζευτεί όλοι παρέα!

Το camping μας απλό και κάπως νοσταλγικό! Έκπληξη για όλους μας ή καινούρια μας φίλη, η Albertine, που ταξίδευε οδικώς από την Γαλλία έως και την Ελλάδα και ήρθε να γνωριστούμε και να περάσει μαζί μας τις μέρες αυτές!

Από το απόγευμα, μετά από μια γρήγορα βουτιά και την γύρα για τις απαραίτητες προμήθειες, ξεκινήσαμε τις ετοιμασίες για το βραδινό μας τσιμπούσι!

Κύριοι επί των τιμών στη ψησταριά ο Γιώργης και ο Μουστάκιας!

Μόλις ετοιμάστηκαν όλα πήραμε θέση στο τραπέζι μας και ξεκίνησε το φαγοπότι! Στην παρέα μας και ο κ.Γιώργος, υπεύθυνος του camping, που του κάναμε όμορφη εντύπωση!

Αφού χορτάσαμε όλοι, ήρθε και η ώρα της τούρτας! Ε, 40 χρόνια ΣΥΜΟΦΕ, να μην σβήναμε κεράκια;! Ευκαιρία και για να γλυκαθούμε λιγάκι!

Το υπόλοιπο βράδυ μας πέρασε ανάμεσα σε τραγούδια, χορούς και κουβεντολόι!

Την Κυριακή το πρωί ήπιαμε τα καφεδάκια μας και άλλοι έτρεξαν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ άλλοι να εξερευνήσουν την γύρω περιοχή!

Το απογευματάκι ξεκίνησαν οι πρώτες αποχωρήσεις καθώς για κάποιους η επόμενη ήταν εργάσιμη δυστυχώς, ενώ οι υπόλοιποι ετοιμαστήκαμε για μια ακόμη γύρα στην ψησταριά και ένα χαλαρό βράδυ!

Την Δευτέρα, λουσμένη στον ήλιο μέρα, κάναμε όλοι τη βουτιά μας στη θάλασσα, απολαύσαμε το καφεδάκι και το φαΐ μας και σιγά σιγά πήραμε τον δρόμο για πίσω!

Τελευταία σημείωση! Οι προβλέψεις του καιρού έδιναν βροχές σε όλη τη χώρα σχεδόν, αλλά όπως μας είχε πει ο κ.Γιώργος, στην Κίρρα δεν επρόκειτο να βρέξει καθόλου! Και ευτυχώς είχε απόλυτο δίκιο και μας δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουμε το τριήμερο μας στο έπακρο! Και του χρόνου!